Хороскоп за деня – 8 декември 2023, петък Овен  Предстои ви

...
Хороскоп за деня – 8 декември 2023, петък Овен 
Предстои ви
Коментари Харесай

Лъвът да послуша интуицията си, а Рибите да иска колкото може повече от съдбата!

Хороскоп за деня – 8 декември 2023, петък

Овен 
Предстои ви диалог с сътрудниците. Желателно е да го проведете в неофициална конюнктура - да вземем за пример в близкото кафене на чаша чай: по този начин по-бързо ще се споразумеете. 

Телец
Не би трябвало да се ядосвате за грешките, които сте създали! Така или другояче не можете да върнете времето обратно, а от угризенията нямат смисъл. Самочувствието може да бъде съществено наранено и това не би трябвало да се позволява. 

Близнаци
Днес не би трябвало да поддържате връзка с началниците си даже по телефона и още повече е нежелателно да сте пред очите им. Ако имате такава опция, вземете си почивен ден и отидете измежду природата. 

Рак
Изготвянето на работен проект за близко бъдеще е освен допустимо, само че и належащо. Днес ще ви хрумнат гениални хрумвания. Трябва да помислите по какъв начин да ги приложите на процедура. 

Лъв
Когато разрешавате значими житейски и професионални въпроси, послушайте интуицията си! Тя в никакъв случай не ви е подвеждала и през днешния ден няма. Предлага ви единственото вярно решение на казуса. 

Дева 
Може да запазите мира и хармонията в душата си единствено като се освободите от страстите си. Задържайки отрицателните, ще си съсипете здравето. Резултатът ще бъде неприятно въодушевление и даже е допустима меланхолия. 

Везни
Денят е удобен за отмора. Защо не си легнете да вземем за пример с книга на дивана - толкоз рядко си позволявате това. 

Скорпион
Инатът ви през днешния ден освен няма да ви приближи нито сантиметър до задачата, а в противен случай, ще ви отдалечи от нея. Затова не трябва да настоявате непременно да стане това, за което се инатите. 

Стрелец
Опитайте се да се освободите от мислите за проблеми най-малко за един ден, а този не е подобаващ за трудови подвизи! Мислете за приятни неща - да вземем за пример за връзките с обичания човек. 

Козирог 
Натиснете спирачката - безусловно и преносно - и разберете какво желаете да постигнете! Може би някои цели, които лишават сила и време, могат да бъдат изоставени. 

Водолей
Дори да има проблеми в професионалната ви активност, през днешния ден не е най-хубавото време да мислите за това, а на следващия ден ще намерите решението елементарно - като че ли от единствено себе си. 

Риби 
Когато вършиме проекти за бъдещето, не бъдете скромни! Колкото повече поискате от ориста, толкоз повече ще получите. В никакъв случай не си губете време за дреболии. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР